//profitshare.ro/l/2327200 Mobil3tech: //Sfaturi pentru seara dintre ani//

marți, 29 decembrie 2015

//Sfaturi pentru seara dintre ani//

Bine v-am regasit dragi cititori si iubitori de tehnologie ! Astazi va voi impartasi mici sfaturi despre cum sa va protejati telefonul in seara dintre ani si nu numai .

Smartphone ul - Toata lumea are in ziua de astazi un "telefon destept" pe care sigur a platit o suma mare de bani si bineinteles ca nu si-ar dori sa il sparga sau caruia sa ii zgaraie ecranul dintr-o mica neatentie . In urma cu 3 zile mi-a venit comanda cu 2 use pentru telefonul meu "Lg G flex 2 " cumparate de pe site ul Mobiledirect.ro pe care le voi prezenta video incepand cu anul viitor cand voi incepe si filmarile pentru pagina . (da le fac reclama pentru ca este un site FOARTE serios) Cei de la mobiledirect sunt foarte cooperativi , te suna pentru confirmarea comenzii si poti discuta personal cu ei prin mail , sunt foarte multumit de acel site si va sfatuiesc cu mare placere sa achizitionati de pe site ul lor deoarece nu veti regreta .

Iata cateva sfaturi pentru telefonul dumneavoastra :


  • Nu depozitati telefonul in zone cu umiditate crescua sau cu mult praf deoarece acesti factori pot afecta componentele elctronice.
  • Daca pentru modeul telefonului dumneavoastra , exista o folie de protectie a ecranului , nu ezitati sa o achizitionati si sa o puneti pe telefon
  • Daca accidental telefonul  dumneavoastra a fost udat urmati cu exactitate pasii de mai jos:



  1.   Scoateti imediat acumulatorul telefonului 
  2.   Stergeti toate componentele telefonului cu o laveta absorbanta
  3.   Daca va descurcati sa desfaceti componentele suruburile telefonului , este indicat sa procedati in acest fel pentrua usca individual cat mai multe componente .
  4.   In cazurile severe cu lichid telefonul mobil va trebui depozitat intr-un borcan plin cu orez timp de 24 h . Orezul are propietatea de a absorbi apa foarte bine.

ATENTIE ! Nu reporniti telefonul imediat dupa contactul cu apa . Daca procedati astfel sansele ca aceesta sa mai reporneasca sunt foarte mici . CEL MAI BUN SFAT ESTE SA-L DEPOZITATI IN BORCANUL

Pentru o protectie cat mai rezistibila a telefonului , acesta trebuie purtat intr-o husa speciala care l-ar feri de socuri sau alte neplaceri.Mai aveti timp sa mergeti sa va cumparati o husa ba chiar si o folie de protectie de la un magazin specializat din orasul dumneavastra pentru ca nu se stie cat de atenti veti fii in seara de revelion cu telefonul vostru sau cat de atenti vor fii alti cu el ,astfel nu strica sa il purtati intr-o husa . 

HUSE PENTRU ORICE MODEL DE TELEFON GASITI AICI !

 Mai jos v-am pregatit un mic video despre cum se pune o folie de protectie pe telefon . Personal va sfatuiesc sa achizitionati o folie de sticla pentru telefon , aceasta fiind mult mai rezistenta fata de una normala .


<?php include_once("analyticstracking.php") ?>





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu