//profitshare.ro/l/2327200 Mobil3tech: Allview P8 Energy

vineri, 18 decembrie 2015

Allview P8 Energy

M-am hotarat in decursrul zilei de astazi sa incep sa fac si review uri complete ale unor telefoane . Bineinteles daca aveti un favorit sau doriti sa stiti mai multe despre un telefon puteti sa lasati un comentariu cu telefonul dorit iar eu ma voi informa din surse sigure si a 2 a zi voi publica postarea.

BATERIA Primul telefon cu care vom incepe este Allview P8 Energy , telefonul produs de catre chinezi si rebrenduit de catre firma romaneasca care isi are sediul la Brasov . Poate va intrebati de unde vine numele de Energy pai desigur de la ENERGIE iar energia aceasta se refera la baterie, mai precis o baterie de 6000 mAh Li-Po . Telefonul vine cu un acumulator SDI cu doua celule, fiecare avand circuite de incarcare dedicate . Circuitele de incarcare combinate cu un incarcator inteligent, capabil sa-si ajusteze tensiunea si curentul intre 12V/1,3A si 5V/2A mai pe scurt un incarcator "Fast Charghing" precum al celor de la LG , Samsung Htc care incarca telefonul intr-un timp mult mai scurt . Punctul forte al acestui telefon este bateria uriasa care ofera o durata de viata de aproximativ 4-5 zile in care poate fi utilizat la maxim .
ECRAN .  Pe langa bateria "monstru" telefonul vine cu un ecran de 5.5 Inch care are o rezolutie HD de (720*1280) oferind o calitate bunicica continutului de pe ecran . Acesta afiseaza imagini detaliate si culori intense datorita matricei active de leduri organice. Display-ul generos este protejat de o sticla rezistenta la zgarieturi Corning  Gorilla Glass 3. 
CAMERA P8 Energy este companionul perfect indiferent de moment. Cele 2 camere foto de 13MP, respectiv 5MP, iti vor fi mereu la indemana si nu vei rata nici macar o amintire. Camera principala are nevoie de doar 0,39s pentru focus si 0,37s pentru fotografiere si te ajuta sa realizezi clipuri video, la rezolutie FullHD. Acesta vine cu mai multe moduri implementate de catre cei de la Allview . 
PROCESOR  Acesta vine cu un procesor mai invechit si anume MediaTek  MT6735 quad-core tractat la 1.3 Gh  si ruleaza sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. Acesta are  la dispozitie 2GB memorie RAM si pana la 144GB memorie de stocare, adaugand un card microSD de pana la 128GB

VERDICT - RECOMAND ACEST TELEFON CELOR CARE AU NEVOIE DE O BATERIE CARE SA OFERE O DURATA DE VIATA MAI PRELUNGITA FATA DE CELELALTE TELEFOANE DE PE PIATA , IN SPECIAL PERSOANELOR CARE NU AU LA DISPOZITIE IN FIECARE ZII TIMP SA STEA CU TELEFONUL LANGA INCARCATOR  , INSA PERSOANL CRED CA PRETUL ACESTUI TELEFON ESTE CAM MARE PENTRU CEEA CE OFERA EL . ( la momentul actual 1300 lei) Allview_P8_Energy
Model Allview P8 Energy
SPECIFICATII
PROCESOR MediaTeck M5 6735 quad-core 1.3 Ghz
PROCESOR GRAFIC MALI – T720
RAM 2 GB
MEMORIE INTERNA 16 GB
DISPLAY 5.5 INCH ( 720*1280)
DENSITATE ~267 PPI PIXEL
TIP DISPLAY AMOLED capacitive touchscreen
CAMERA 13 MP autofocus LED
CAMERA SECUNDARA 5 MP
BATERIE 6000 mAh

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu