//profitshare.ro/l/2327200 Mobil3tech: Cele mai bune aplicatii pentru Android in 2015

luni, 4 ianuarie 2016

Cele mai bune aplicatii pentru Android in 2015


  • 1.Cea mai buna aplicatie de securitate Mobile Security&Antivirus
  • Mobile Security & Antivirus vă ține în siguranță de la amenințări malware cu software-ul de detectare a virusului datorita calitatii excelente , care poate căuta prin istoricul browser-ului , card microSD , si spatiu de depozitare interior . Ce e mai mult , ea are caracteristici anti -furt , cum ar fi urmărirea locației și datele de la distanță , care lucrează chiar dacă dispozitivul nu este in posesia dumneavoastra.

2 Cea mai buna aplicatie pentru browser: Chrome BETACa un produs Google , Chrome este browser-ul perfect pentru Android și , din moment ce vine pre - instalat pe majoritatea telefoanelor , e ceva cu ce majoritatea oamenilor sunt familiarizați Chrome Beta este in prezent cel mai bun browser pentru Android .

3.Cea mai buna aplicatie pentru tastatura : Flesky keyboard 
Această tastatură este una dintre cele mai bune pentru tastarea rapida , exacta și este noul nostru campion favorit . Mulți dintre noi au adoptat Fleksy pentru că e mare , e inteligent și o dată ce -l utilizați pentru câteva ore , îți dai seama cât de utile sunt cele mai mici detalii .




4.Cea mai buna aplicatie pentru editarea imaginilor: PhotoDirector App
PhotoDirector este întregul pachet . Ea are tot ce ai putea avea nevoie , eventual, pentru a edita fotografiile . Instrumentele variază de la bule de text simple și filtre , la lucruri mai complexe , cum ar fi HSL și curbe , și toate sunt puternic reglabil , ajutându-vă să obțineți cele mai bune din fotografii .
5.Cea mai buna aplicatie pentru Gps:Here MapsAici este propria harta app Nokia , care a folosit pe dispozitivele sale o dată la un moment dat. Acesta oferă tot ceea ce te-ai astepta , inclusiv pas cu pas de navigare , căutare și prin satelit imagini , dar tabloul principal este caracteristica sa deconectat . Puteți descărca hărți ale unor țări întregi și să le utilizeze aproape exact ca pe on-line , fara a pierde MBs prețioase .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu